Pudding z croissanta.
25 stycznia
Trochę lata w środku zimy :)
Kremówkowy pudding z croissanta z blanszowanymi migdałami bio (Fresano) i dynią podany z truskawkami, malinami i cukrem pudrem trzcinowym
Sandra - Na co dzień eksperymentuje w kuchni, zgłębia tajniki fotografii i dzieli
się efektami swojej pracy z czytelnikami bloga. Na swoim blogu chce pokazać, że zdrowe odżywianie wcale nie jest trudne, a przygotowywanie kolorowych i smacznych śniadań daje dużo frajdy! :)
12 komentarze
Pysznie wygląda! :)
OdpowiedzUsuńAle cudo!
OdpowiedzUsuńbo lata nigdy dość, tym bardziej, w takiej pysznej postaci!
OdpowiedzUsuńale świetny pomysł, na pewno smaczne:)
OdpowiedzUsuńWygląda pysznie!
OdpowiedzUsuńSerdecznie zapraszam do udziału w konkursie. :) Do wygrania jest zestaw dowolnie wybranych przypraw dobrej jakości! By wziąć udział w konkursie wystarczy przesłać przepis na danie mięsne (szczegóły w linku). Są trzy miejsca, trzy nagrody, jest o co walczyć!
OdpowiedzUsuńhttp://szefowa-kuchni.blogspot.com/2015/01/konkurs-wygraj-zestaw-wybranych-przez.html
puddingu wieki nie jadłam! z croissanta musiał cudownie smakować ;)
OdpowiedzUsuńśniadanie mistrzów!
OdpowiedzUsuńGenialna propozycja na pyszne śniadanie :)
OdpowiedzUsuńSmacznie ;)
OdpowiedzUsuńCudowna rozpusta :)
OdpowiedzUsuńmiód w gębie a cóż to za cudne dzieło ??? jedynego blogowego mistrza chyba ;;;))
OdpowiedzUsuń